Centar Delnice

Smještaj | Wellness | Caffe bar

Rezerviraj svoj termin

Na Vaš upit odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Pogrešan unos
Potrebno odabrati
Pogrešan unos
centar
×

Kontakt

Supilova 31, Delnice
+385(0)51 812 972
+385(0)99 3480 433
+385(0)98 232 875
caffe.bar.centar@ri.t-com.hr

Centar Delnice ×

Doček Nove 2018.

post thumbnail

Posebna ponuda – Doček NOVE GODINE 2018. u Gorskom kotaru – Sobe (polupansion) + GRATIS Sala s šankom za doček u vlastitiom aranžmanu Oduvijek ste htjeli s velikim društvom dočekati Novu Godinu u Gorskom kotaru? Znamo! Zato smo za Vas pripremili posebnu ponudu! Sakupite društvo/obitelj od 20ak osoba i iznajmljujemo Vam SVE naše sobe u aranžmanu polupanisiona te salu za doček u kojoj si možete pripremiti proslavu kakvu got želite, s čim got želite! Dolazak 31.12. – čeka Vas večera od strane nas, party u sali sa vlastitim šankom i frižiderima pripremate sami, a mi vas 1.1. dočekujemo s doručkom! Može li bolje? U samom centru Delnica? Za cijenu i više informacija molimo nazovite 099 480 433 ili pišite na tatjana@centar-delnice.hr


Delnička Adventska bajka

post thumbnail

Noćenje s doručkom za dvoje + djeca GRATIS ! Posjetite manifestciju “Delnička Adventska bajka” svake subote u prosincu i ostanite uživati u centru događanja!


Blagdanski domjenci

post thumbnail

I.kat – sala s kuhinjom i šankom u centru Grada Delnica!


Dječji rođendani

post thumbnail


Organiziranje krštenja, Prve pričesti, Rođendana, Obljetnica mature i raznih drugih događanja

post thumbnail


Prijava na newsletter

Želite znati za novosti i akcijske ponude koje pripremamo? Upišite svoju email adresu i prvi saznajte kakva iznenađenja imamo za Vas!

 
Pogrešan unos!